top of page

DESPRE NOI

Suntem un brand românesc care a început acum 26 de ani ca un mic atelier de tâmplarie.

 

Am crescut organic, devenind o fabrică de tâmplarie producatoare de ferestre termopan și uși din lemn triplustratificat, obloane, scări și alte elemente de tâmplărie, cu un design modern și practic. Prezenți la început

la nivel național, ne-am dezvoltat masiv și pe piața internațională în țări precum Belgia, Franța, Germania, etc.

IMG_8690-1.gif

26 de ani de

EXPERIENȚĂ

Lemnul care durează.

DE CE NOI ?

IMG_8300-1.jpg

Îmbunătățim permanent gama de produse și înțelegem nevoile specifice ale clienților, de aceea oferim bunuri personalizate în armonie cu designul ambiental.

IMG_9352-WEB.jpg

Folosim materiale locale precum molid, pin, tei, frasin, stejar, dar și lemn exotic din import. Nu doar calitatea ne recomandă, ci și multitudinea și varietatea de proiecte realizate de-a lungul anilor,  fapt ce ne conferă o experiență valoroasă în domeniul tâmplăriei din lemn stratificat.

Suntem întotdeauna atenți la cerințele pieței, găsim soluții optime, adaptate diferitelor necesități de amenajare a spațiului dumneavoastră.

IMG_8739-1.jpg

Oferim păreri avizate în ce privește tipul produselor și al montajelor în cele mai dificile condiții.

IMG_8781.jpg

SERVICII

Producator de Tâmplărie Lemn Stratificat:

Ferestre, Uși de Interior și Exterior

IMG_8556.jpg

VIZIUNE

CREDEM CĂ DURABILITATEA, ESTETICA ȘI FUNCȚIONALITATEA PRODUSELOR HOLZER TEHNIC TREBUIE SĂ FIE URMATĂ DE UN PROCES DE TEHNOLOGIZARE CONSTANT, UN REAL AJUTOR GÂNDIT PENTRU NEVOILE CLIENILOR.

Toate acestea ne-au consacrat și-au făcut din HOLZER TEHNIC un veritabil producator de produse de tâmplărie din lemn stratificat, fabricate la

standarde înalte.

bottom of page