Multitudinea și diversitatea de proiecte realizate în decursul timpului au dus la dobândirea unei experiențe considerabile în domeniul tâmplăriei din lemn stratificat. Cunoașterea tuturor detaliilor privind recomandarea tipurilor de produse și de montaj specifice fiecărei destinații în parte, în funcție de arhitectură construcției au consacrat și au făcut din HOLZER TEHNIC un veritabil consultant pentru ferestre termopan din lemn stratificat, obloane, scări, uși din lemn startificat și alte elemente de tâmplărie.

SERVICII:

Producător de Tâmplărie Lemn Stratificat: Ferestre, Uși de Interior și Exterior

Image by Tod S

Bogata și vastă experiență sunt caracteristică firmei în domeniul 

tîmplăriei din lemn triplustratificat cu geam termopan cu o tehnologie germană.

Accentul pus pe calitatea, designul modern și conturarea unui stil rafinat sunt aspecte prioritare pentru noi.

BEST CHOICE

Îmbunătățirea permanentă a ofertei, gama de produse în continuă evoluție și serviciile personalizate sunt răspunsul la înțelegerea nevoilor specifice clienților.

webaliser-PMVf3D3AcRE-unsplash.jpg
IMG_8300-1.jpg

OBLOANE DE LEMN

Obloanele de lemn au un sistem de umbrire batant, proiectat pentru instalarea exterioară, cu un design minimalist sau tradițional.

HOLZER TEHNIC

Sebeș 

Str. Călarași nr. 71 

Jud. Alba, ROMÂNIA

HOLZER Tehnic are o vastă experiență, confecționând ferestre din lemn stratificat și uși de interior din lemn stratificat. Montăm în Sebeș, Albă Iulia, Sibiu, Mediaș, Cluj Napoca, Turda, Dej, Brașov, Hunedoara, Deva, Hațeg, Arad, Timișoara, Caransebeș, București, Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Roșiorii de Vede, Târgoviște, Târgu Jiu dar și în Mangalia.

  • Facebook
  • Instagram