UȘI INTERIOR

Ușile de interior sunt alcătuite din lem masiv startificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat și având o umiditate de 8-12%. Tocul este prevăzut cu garnitură și pervazuri pe două părți, reglabile pe față. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfectă a ușii.

IMG_9352-WEB.jpg

Cu fiecare locuință modernă se deschid noi dimensiuni în viețile oamenilor care le vor utiliza. HOLZER TEHNIC vă oferă uși de interior din lemn stratificat cu deschidere oscilantă sau glisantă, și care, integrate în peisajul contemporan, contribuie direct sau indirect la confortul și siguranța fiecăruia.

Image by Oleg Laptev

DESCHIDEM NOI PERSPECTIVE

UȘILE NOASTRE DE INTERIOR ADAUGĂ O TUȘĂ INDIVIDUALĂ SPAȚIULUI, CE-ȚI REFLECTĂ CU ADEVĂRAT STILUL.

Fiecare ușă realizată de designerii noștri este unică. Fiecare proiect de amenajare a locuinței reprezintă în sine noi experiențe și provocări, spatiul amenajat fiind capabil să schimbe percepții sau chiar un întreg mod de viata.

IMG_9346-WEB.jpg

UȘI DIN LEMN STRATIFICAT

Pentru comenzi uși de interior,

va rugam sa consultati pagina CONTACT.

HOLZER TEHNIC

Sebeș 

Str. Călarași nr. 71 

Jud. Alba, ROMÂNIA

HOLZER Tehnic are o vastă experiență, confecționând ferestre din lemn stratificat și uși de interior din lemn stratificat. Montăm în Sebeș, Albă Iulia, Sibiu, Mediaș, Cluj Napoca, Turda, Dej, Brașov, Hunedoara, Deva, Hațeg, Arad, Timișoara, Caransebeș, București, Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Roșiorii de Vede, Târgoviște, Târgu Jiu dar și în Mangalia.

  • Facebook
  • Instagram